Stalen bekisting voor uw project

Heeft u stalen bekisting nodig voor de bouw van een viaduct? Zoekt u een partij die de bekisting kan maken voor de bouw van een tribune voor een voetbalstadion of evenementenhal? Bent u als aannemer van een overheidsinstantie betrokken bij de bouw van een ecoduct en zoekt u een bedrijf dat de stalen bekisting voor u kan produceren? Dan kunt u uw project veilig in onze handen leggen. Wij zijn Lasbedrijf Van Beek, een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het maken van betonbekisting voor uiteenlopende projecten. Voor verschillende klanten, zowel nationaal als internationaal, hebben wij bekistingen mogen maken: tribune-elementen, viaducten, fly-overs en ecoducten.

Verschillende mogelijkheden voor stalen bekisting

Wij staan voor kwaliteit en dat komt ook terug in onze werkzaamheden. Wij ontwerpen, produceren en monteren stalen bekistingen in diverse vormen, maten en aantallen. Onze betonbekistingen zijn het resultaat van voortdurende innovatie, hetgeen u ook terugziet in de technische mogelijkheden en het gebruiksgemak. Zo maken wij batterijbekistingen, kokerliggers, kolombekistingen en kopschotten. Natuurlijk maken wij alle stalen bekistingen op maat.

Lasbedrijf Van Beek is uw partner voor stalen bekisting

Ons team bestaat uit echte vakspecialisten die weten wat er gevraagd wordt. Ze zijn betrouwbaar, gemotiveerd en hebben de nodige kennis. Wij zijn de partner die uw idee├źn letterlijk en figuurlijk vorm geven als het gaat om stalen bekisting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 06 – 22 337 882 of stuur een e-mail naar info@lasbedrijfvanbeek.nl. Wij helpen u graag.