Batterijbekisting: flexibel en gebruiksvriendelijk

Heeft u voor uw project betonnen kolommen, wanden of balken nodig waar de bekisting voor gemaakt moet worden? Wij leveren maatwerk wat betreft batterijbekistingen. Elke gewenste maat is mogelijk. Onze batterijbekistingen zijn flexibel en gebruiksvriendelijk.

Flexibele opties en veiligheid bij batterijbekisting

De batterijbekisting bestaat uit een solide basisframe, waarop een vast middenpaneel en meerdere verplaatsbare panelen zijn geplaatst. Het is ook mogelijk om het middenpaneel boutbaar te maken, zodat deze zijdelings verplaatst kan worden. Verder is het mogelijk om het middenpaneel dubbel uit te voeren en te voorzien van een bordes met een trap, zodat u het stortgedeelte goed kunt bereiken en afwerken.

Opties zijpanelen
De verrolbare zijpanelen zijn voorzien van een stalen bekistingsplaat van zes millimeter dik, waarop de kopschotten en vellingkant bevestigd worden. Voor het verrollen van de zijpanelen bieden we meerdere opties:

  • handmatig, met behulp van een tandheugellier.
  • hydraulisch gelijkloopsysteem, zodat de panelen gelijkmatig verplaatst kunnen worden.

Opties bodembekisting
De bodembekisting kunnen we uitvoeren in volledig staal, inclusief vellingkanten en rubberen afdichting. U kunt ook zelf afdichten met H20-dragers en achttien millimeter betonplex. Verder kunt u kiezen voor de optie van hoogteverstelling of voor het innovatieve systeem met gefreesde stalen vellingkantstrippen. Dit innovatieve systeem is in hoogte en breedte verstelbaar en er hoeft slechts één betonplexplaat aan toegevoegd te worden.

Verder kunnen we ook een houten profiel aan de bovenkant van de panelen plaatsen, zodat u de in storten voorzieningen en vellingkanten kunt vastspijkeren.

Veiligheid
Voor het vergroten van de veiligheid, kunnen wij de batterijbekisting voorzien van een bordes.

Kwaliteit batterijbekisting bij ons lasbedrijf

Wij leveren topkwaliteit batterijbekisting voor elke toepassing. Heeft u een vraag of wilt u advies? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.